Pionier in
Remote impact

Premote is in 2021 gestart als pionier met als doel om het werken op afstand toegankelijker te maken voor bedrijven en werkzoekenden. Al snel ontdekten we de voordelen van werken op afstand, wat direct invloed heeft op het toekomstige beeld van nieuw personeel aannemen.

Het voordeel voor bedrijven

Het vinden van top talent

Met de opkomst van Remote werken ben je niet langer beperkt tot het aantrekken van nieuw talent dat in de buurt woont. In deze vernieuwde omgeving kun je talent aantrekken vanuit heel Nederland en daarbuiten. Dit betekent in de praktijk dat je aanzienlijk meer keuzemogelijkheden hebt dan bij de traditionele wervings- en selectiemethoden. Premote ondersteunt bedrijven bij het vinden van top talent voor functies op zowel junior als senior niveau. Ben jij er klaar voor om Remote uit te breiden?

REMOTE Impact

Enkele feiten over Remote werken

Tot 9 keer betere kandidaten op vacatures

Door minder reisafstand, minder kantoor meubels/artikelen en kantoor gebouwen zorg je voor 3 × minder uitstoot per jaar

13% verhoging van de productiviteit

Omdat enkel productieve uren geworden geschreven & werknemers beter gefocust zijn door een verbeterde worklife balance (bron)

Verhoogd welzijn van medewerkers

Uit onderzoek blijft dat bij werknemers die volledig thuis mogen werken aangeeft 57% een reductie van stress te ervaren. En vermindering van 50% op de ziektedagen, door een verbeterde work-life balance.

Het voordeel voor werkzoekende

Verhogen van werkgeluk

Naast het vinden van top talent voor je organisatie, zorgt de Remote impact ook voor het verhogen van werkgeluk bij medewerkers. Doordat Remote meer keus hebben uit verschillende bedrijven dan bij hun lokaal ui de buurt zorgt Remote werken voor een betere match

Huidige bedrijven die helpen met de missie